Ajankohtaista

Keskiviikko, Lokakuu 25, 2023, 16:49

Kiinnostaisiko sinua suunnitella erilaisia koulutus- ja hyvinvointitapahtumia ja kampanjoita pirkanmaalaisille opettajille, valvoa heidän etuaan ja ennen kaikkea toimia lämminhenkisessä kieltenopettajien tiimissä?


Tervetuloa mukaan Pirkanmaan kieltenopettajat ry:n hallitukseen! ūüí™ Yhdistyksen syyskokous on ke 1.11. ja silloin valitaan yhdistykselle uusi hallitus.


Hallituksen kokouksia on lukuvuoden aikana n. kerran kuukaudessa ja tunnelma on aina mukava. Hallitukseen lähteminen ei vaadi mitään ennakko-osaamista vaan innostunut asenne riittää erinomaisesti! ūüß°


Hallitustyöskentelyn kautta verkostoidut pirkanmaalaisten kieltenopettajien kanssa, olet etulinjassa kuulemassa edunvalvonnan suuntauksista ja pääset toteuttamaan juuri sellaista toimintaa ja koulutusta, jota kieltenopettajille haluaisit järjestettävän!
Jos sinua kiinnostaa ja/tai haluat kuulla lisää hallitustyöskentelystä, voit olla yhteydessä yhdistykseemme suoraan Facebookin viestitoiminnolla tai laittaa sähköpostia yhdistyksemme puheenjohtajalle: ojala.milla (at) gmail. com !


(c) 2023, All Rights Reserved
Twitter: @_pkory_
Facebook: Pirkanmaan kieltenopettajat 
Instagram: @pko_ry